Kunngjøringer for Oslo katolske bispedømme

Oslo katolske bispedømmes våpenEndringer i fransiskanernes kommunitet i Larvik

P. Grzegorz Gryz O.F.M er blitt innvilget et sabbatsår av sin ordens­provinsial, som han skal tilbringe i fransiskaner­klosteret i Borki Wielkie i Polen. Med virkning fra 1. august 2024 er han løst fra sin tjeneste som sogne­administrator i St. Frans menighet i Larvik og sjele­sørger for polsk­talende katolikker i menighetene Tønsberg, Porsgrunn og Sandefjord.

P. Aleksander Miroslaw Pilat O.F.M er blitt kalt av sin ordens­provinsial til tjeneste i fransiskaner­klosteret i Racibórz i Polen. Med virkning fra 1. august 2024 er han løst fra sin tjeneste som sjele­sørger for polsk­talende katolikker i menighetene Larvik, Porsgrunn, Sandefjord og Tønsberg. 

P. Hallvard Thomas Hole O.F.M vender tilbake til Norge fra sitt opphold og arbeid i Italia, og er utnevnt av sin ordens­provinsial til prior i fransiskaner­kommuniteten i Larvik. Med virkning fra 1. august 2024 er han utnevnt til sogne­administrator i St. Frans menighet i Larvik.

Den 17. august 2024 ankommer p. Dolindo Piotr Turek O.F.M til Norge. Han slutter seg til kommuniteten og skal arbeide som sjele­sørger for polsk­talende i menighetene i Larvik, Tønsberg, Sandefjord og Porsgrunn.